Webinar

Experiment: Arbetsplatsen

Världens största experiment just nu är våra arbetsplatser. Ska vi jobba på kontoret, på distans eller en hybrid mellan de två ytterligheterna? Under webinariet får du proffsens bästa tips på hur vi kan leda och leva i en hybrid arbetsmodell.

Världens största experiment just nu är våra arbetsplatser. Ska vi jobba på kontoret, på distans eller en hybrid mellan de två ytterligheterna? De flesta organisationer funderar just nu på framtidens arbetssätt, oberoende av storlek, bransch, geografisk placering, privat eller offentligt. Oavsett vilken väg vi väljer behövs en ny arbetsstrategi – men vilka områden behöver vi diskutera innan den kan formuleras?

Tillsammans lyfter vi högaktuella frågor för både företag och medarbetare

  • Mindre kontor för att spara kostnader? Men hur många arbetsplatser ska vi ha? Vad gör vi om alla kommer till kontoret samtidigt?
  • Kontorets syfte? Vad ska kontoret ha för funktion och mening? Behöver det ligga där det ligger eller se ut som det gör?
  • Arbetssätt och produktivitet? Vilka hjälpmedel behöver medarbetarna, när vissa jobbar på distans, andra på kontoret och några blandar hemarbete med kontorsarbete? Hur vet de att det finns en plats när de kommer till kontoret? Och hur vet de vilka av deras kollegor som är på plats, och var på kontoret de i så fall är?
  • Företagskultur? Hur påverkas vår kultur av det nya hybridkontoret där vi sällan ses allihopa samtidigt? Hur stimulerar vi spontana möten och idéer när vi inte ses som förut?

Medverkande

hl

Helene Lidström

Moderator

kb

Katarina Berg

CHRO Spotify

llf

Lena Lid Falkman

Forskare, Handelshögskolan

jc

Jonas Callmer

VP Product Senion